Breaking News

14 de desembre 2009

BENVINGUDA AL BLOC DE L'AMPA

Benvinguts/des al bloc de l'Ampa de l'Escola El Vinyet de Solsona.

L'objectiu principal d'aquest bloc és informar, en general, dels actes, serveis, inciatives preses per l'Ampa, i sobre tot allò que es consideri d'interès per als pares i mares de la nostra escola.

Aprofitem per iniciar un nou vincle de comunicació, a més del grup creat recentment a la xarxa social Facebook, que ha esdevingut un èxit de concurrència, tenint en compte els pocs dies que fa que és obert.

Iniciarem el bloc publicant la carta d'agraïment de l'Ampa a la resposta obtinguda en la iniciativa esmentada, que exposa la problemàtica en què ens trobem i de la que volem fer el màxim ressò, per tal de poder obtenir una solució el més aviat possible.

"Els pares i mares de l’Escola El Vinyet us volem agrair de tot cor que us hageu afegit a la nostra iniciativa. Sabem que nosaltres, com a pares, poca cosa podem fer i que no està a les nostres mans la construcció de la nova escola, no obstant no per això hem de deixar passar l’oportunitat de fer ressò d’aquest neguit amb el que convivim des que els nostres fills han començat l’educació infantil.

Sabem que tampoc no és a les vostres mans, però ens és molt necessari el vostre suport per poder arribar, esglaó a esglaó, a l’objectiu final.

Des d’aquí volem informar dels avenços que es produeixin en les inacabables gestions per a aconseguir-ho, i alhora de les actuacions que com a AMPA volem impulsar.

Ja fa tres cursos que estem instal·lats provisionalment i l’escola no arriba, i no només això, mirant endavant ja ens preocupa el futur IES. Som coneixedors de les previsions actuals, atenent el nombre d’alumnes de primària inscrits als centres del municipi i pensem per tant que el problema no és únicament nostre.

Sabent que es disposa de sòl per a aquests equipaments i atenent el compromís per part del nostre Ajuntament pel que fa a la urbanització de l’entorn, condició imposada per Ensenyament, ara cal trucar a la porta una mica més amunt, per tal que finalment, qui pertoqui, prengui la decisió d’incloure’ns en els pressupostos del Departament d’Ensenyament per a la redacció del projecte de l’escola i la contractació de les obres.

L’interlocutor que tenim a l’abast, coneixedor de tota la problemàtica, ha de ser el nostre Ajuntament, i per això no deixarem de demanar insistentment ajuda per tal d’agilitzar al màxim totes aquestes gestions, que evidentment com a AMPA ens van molt grans.

També volem dir-vos que des de l’inici hem intentat positivitzar la situació intentant millorar, en el que hem pogut, les instal·lacions on els nostres fills s’estan formant, fet que ens ha servit per crear vincles i cohesió entre els pares i mares de l’escola, sabent que tots estem en el mateix vaixell. No obstant cal dir que, malgrat tot, la situació no pot allargar-se eternament atès que l’espai que disposem no és infinit i acaba afectant al desenvolupament normal de les activitats de l’escola, dificulta el treball dels nostres docents i repercuteix directament en els nostres fills. És per això que hem de posar fil a l’agulla per aconseguir el nostre objectiu, i reiterem:

Moltíssimes gràcies a tots i totes pel vostre suport."


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar