Breaking News

10 de març 2020

Rebuig a la decisió del Departament d'Educació d'afegir una segona línia de P3 a l'escola

Ahir a la tarda el Consell Escolar es va reunir en sessió extraordinària amb motiu de la comunicació que fa tot just una semana el Departament d'Educació va fer a la direcció de l'escola dient que el curs vinent vol afegir una nova línia de P3 a El Vinyet.
 
Aquí podeu trobar la carta que totes les persones que formem part del Consell Escolar hem signat i que es farà arribar al Departament d'Educació, alhora que se sol·licitarà una reunió amb l'inspector dels serveis territorials a la Catalunya Central. 
 
D’altra banda, s'inicia una recollida de signatures per tal de demanar que es trobin altres solucions per a encabir la gran quantitat de nous alumnes que caldrà acollir el curs vinent als diferents centres escolars de Solsona. En aquest enllaç podeu trobar el full de signatures perquè tingueu l’opció d'imprimir-lo vosaltres mateixes i signar-lo sense haver d'anar a l'escola, així com recollir les signatures de la gent del vostre entorn que ens vulgui donar suport. Les signatures que recolliu s'haurien de portar a l'escola durant aquesta setmana.
 
Dimecres vinent s'inicia el període de preinscripcions i és per això que cal que totes les accions que es puguin emprendre es facin al més aviat possible. 
 
Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

1 comentari:

  1. Alucinant, fa uns anys en la van prendre i ara la imposen?? Hi haurà 6 linies a Solsona o es q alguna escola en perd una?

    ResponElimina

Gràcies per comentar