Breaking News

04 d’octubre 2017

ES PRESENTA LA GUIA DE SOLSONA FETA PELS INFANTS DEL VINYET


L'@Adlsolcar (Agència de Desenvolupament Local Solsona-Cardona) i l'Escola El Vinyet presenten una guia de Solsona feta per i per a infants. Té més de 250 autors i acaba de sortir a la llum.
Detall d'una de les pàgines de la Guia
El curs passat a l'Escola El Vinyet es va estar treballant molt en l'elaboració d'aquesta guia, que és molt i molt especial. És especial perquè els nens han descrit llocs per visitar, espais d'esbarjo, festes i tradicions, des del seu punt de vista, i han preparat propostes d'estada per a un matí o un dia sencer a Solsona i rodalies, segons les seves pròpies preferències. 

Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Moltes felicitats vinyetaires per la part que us toca, per aquesta feina tan bonica i tan ben feta. 

Acte de presentació d'aquest matí a l'Ajuntament
Aquest treball ha estat fruit de la col·laboració de l’Escola El Vinyet i el consistori, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, i té el suport de la Diputació de Lleida, que finança el 50 per cent del cost d’impressió. Tal com ha destacat la regidora de Joventut, Yasmina Valderrama, “de material turístic sobre Solsona se n’ha editat molt i divers, però aquest és especial, perquè està fet per i per a nens”. Hi han treballat tots els alumnes de l’escola, que tenen entre 3 i 12 anys (des de P-3 fins a 6è).

S’han editat 1.500 exemplars de Solsona amb ulls d’infant, i la principal distribució es canalitzarà a través de l’Oficina de Turisme de Solsona (amb un preu simbòlic d’1 euro), tot i que també es farà arribar a escoles, serveis educatius del Solsonès i comarques veïnes i allotjaments de la comarca, entre d’altres. A més, tots els autors en rebran un exemplar gratuït. 

Aquest divendres, dia 6, l’Escola El Vinyet presentarà el resultat d’aquest projecte en les seves primeres Jornades Pedagògiques.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar