Breaking News

20 de desembre 2016

ELS INFANTS DE SOLSONA AMB LA MARATÓ DE TV3


Aquest diumenge 18 de desembre, nombrosos infants, joves i adults, han participat a les activitats que s’han organitzat a la Plaça del camp sota el nom INFANTS DE SOLSONA AMB LA MARATÓ DE TV3. 

S’ha començat amb una xocolatada organitzada per les Ampes (Setelsis, Vinyet i Arrels) i que ha comptat amb el donatiu de la coca per part dels forns de pa de Solsona (Cal Jaumet, Cal Camps, Cal Candi, Forn de Sant Joan). Seguidament l’Esplai i l’Agrupament Escolat Pare Claret han organitzat diversos tallers i jocs relacionats amb la Marató d’enguany. També hem comptat amb la col·laboració del grup de batucada Takumba que han animat el matí amb el seus tocs de tambor.

S’ha acabat el matí ballant la flashmob d’enguany i gravant un mannequin challenge amb tots els presents a la plaça del Camp.

Aquí us deixem l’enllaç a:

Mannequin Challenge:https://youtu.be/TGaf0RrP4e8

Volem agrair a tothom qui ha fet possible que el matí fos un èxit: als caps dels Escoltes i l’Esplai, als pares i mares de les Ampes, al grup de batucada Takumba, als forns de pa (Cal Jaumet, Cal Camps, Cal Candi, Forn de Sant Joan) i un agraïment molt especial a tots els nens i nenes que han vingut, a les seves famílies per acompanyar-nos i a totes les persones que durant el matí han fet un donatiu per la Marató.

La recaptació ha estat de 665,30 €, tot el que s’ha recaptat s’ha destinat a la Marató, les despeses de les activitats i la xocolata les assumeixen els organitzadors (Ampes, Esplai i Agrupament Escolta)

Gràcies per la vostra col·laboració!

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar