Breaking News

27 de gener 2016

FRIDAY'S TALE: TORNA LA RODA DE CONTES EN ANGLÈS!

Conte en anglès del divendres 22 de gener: "The bad tempered ladybird", amb Miryam Jounou

Aquest Gener ha tornar a arrencar la roda de contes en anglès i han començat les cites setmanals a la biblioteca de l'escola: tots els divendres a les 14:40h!! Són contes en anglès, oberts a tothom, on només demanem que els més petits vagin acompanyats d'un adult.

El curs passat un grup de pares van crear el "grup de contes en anglès", i conviden a tots els que hi estigueu interessats a participar en les rondes de contes que es volen fer durant aquest 2016.

No cal tenir un nivell molt alt d'anglès, ni tampoc uns contes preparats, simplement cal tenir ganes de participar-hi, i de promoure l'anglès entre els nens de l'escola. Entre tots ajudarem a trobar el conte i a preparar-ho, si cal.

La idea és que a cada pare o mare li toqui fer un conte potser 2 vegades el trimestre, (si hi ha prou pares!). Entre tots els pares voluntaris s'elabora un doodle, on cadascú apunta el dia que li va bé. 

Els contes es fan els divendres a les 14:40 hores a la biblioteca. Tots els nens estan convidats a escoltar i només es demana que els nens molts petits vinguin acompanyats d'un adult.

Si us interessa participar com a narrador/a de contes en anglès, poseu-vos en contacte a la Miryam Jounou, la Miriam Piqué, o la Jackie Morrow. Moltes gràcies!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar