Breaking News

03 de maig 2015

MARES DEL VINYET: FELIÇ DIA DE LA MARE!

Avui és el Dia de la Mare! I em fa molta il·lusió que hagi arribat aquest dia (per fi!) per poder-vos ensenyar aquest petit regal, que és per a totes nosaltres, les mares del Vinyet. 

És un regal que ha portat força temps per realitzar-lo i que, en un inici, semblava tasca impossible. Gràcies a la inestimable ajuda de les moltes còmplices que hi han col·laborat, des de les monitores de l'Ampa, les mestres de l'escola, fins a algunes mares que vaig enredar, finalment ha estat possible dur a terme aquesta idea que al principi semblava una mica boja, però que és molt bonica. Ha costat una mica, però ha valgut molt la pena!

És un petit homenatge a totes les mares del Vinyet, totes! Perquè havíem de sortir totes,.. sinó no tenia gràcia, i en som 147, que es diu aviat! Aquí teniu les 147 estupendes mares, dels 234 nens i nenes del Vinyet d'aquest curs 2014-2015. 

Per a totes les mares del Vinyet, espero que us agradi!


FELIÇ DIA DE LA MARE!


Mares del Vinyet from Ampa El Vinyet on Vimeo.

Per veure el video en alta qualitat (HD) cliqueu sobre el botó HD. Si voleu, podeu descarregar aquest vídeo al vostre ordinador per guardar-lo. L'opció es troba al menú inferior que apareix sota el vídeo a la pàgina de Vimeo.

5 comentaris:

  1. Mares que fan tallers, titelles, expliquen contes, fan teatre, van cada tarda a buscar els seus nens, participen a les festes, fan paelles,... fem un gran equip! Feliç dia de la mare!

    ResponElimina
  2. Gràcies genteta !!! un gran detall per a totes aquestes mares !!! bon dia de la mare !!!

    ResponElimina
  3. Gràcies Eva, un regal genial!!una feinada que val molt la pena!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Eva i també als teus ajudants, m'ha agradat moltíssim!! Aprofito, també, per felicitar-te pel bloc, el trobo genial.

    ResponElimina
  5. Per l'Eva i tots els que hi han col·laborat: Moltes gràcies pel vídeo, és molt bonic. Les mares del Vinyet som unes privilegiades...

    ResponElimina

Gràcies per comentar