Breaking News

19 d’abril 2015

AL CROMOSOMA QUE ET SOBRA

Dissabte 18 d'abril es va presentar al Fòrum FNAC, a Barcelona, el llibre «Al cromosoma que et sobra», un poema escrit per Mònica Terribas i il·lustrat per Anna Terricabras

La impulsora del projecte ha estat Alba Ayala, mare d'en Guillem, la Jana i l'Oriol, alumnes de la nostra escola i va partir de la idea de l'Alba Simon d'il·lustrar el poema Cromosoma21 de Mònica Terribas, i fer-ne un conte. L'aventura va començar fa quatre anys i ara, finalment, el llibre s'ha fet una realitat.

L'Alba, en el seu blog Guillem21, explica com ha estat tot el procés que ha culminat amb la publicació d'aquest llibre, que no ens podem perdre. 

Amb la compra del llibre col·laborarem amb els projectes d’inclusió social d’infants amb síndrome de down de la Fundació Catalana Síndrome de Down, atès que els diners de la venda del llibret aniran a parar a la FCDS.

Us recomano que llegiu l'article que l'Alba ha publicat, compartint la història que hi ha darrera la publicació del llibre al seu blog.

Des d'aquí les nostres felicitacions per haver aconseguit dur a terme aquest projecte i haver realitzat aquesta joia de llibre!

Al cromosoma que et sobra
li direm el cromosoma tranquil
i l’anirem trobant, quan sigui,
barrejat en gestos i paraules.
Al cromosoma que et sobra
l’empaitarem pel pati
amb jocs i pilotes.
Al cromosoma que et sobra
el vestirem d’albades
i nits d’estels.
Al cromosoma que et sobra
el pentinarem amb colors
i l’adormirem amb rialles.
Al cromosoma que et sobra
l’ensenyarem a viure
feliç de ser qui és
dins dels teus ulls titànics.

Mònica Terribas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar