Breaking News

14 de novembre 2014

LA CAMPANYA "CADA COSA AL SEU LLOC" A TV3

Tal i com informa l'Ajuntament de Solsona, al seu Facebook, ahir la Berta Montraveta de l'Escola Setelsis, la Laia Vilaseca de l'Escola Arrels i el Pol Ribera de l'Escola El Vinyet, membres del Consell d'Infants i Adolescents de Solsona, i la regidora d'Educació, Encarna Tarifa, van explicar a TV3 i Catalunya Ràdio la campanya de civisme que s'està desplegant a la ciutat amb rètols col·locats estratègicament en diversos punts del municipi. 


Quina emoció! La Núria Bacardit els ha entrevistat!

La instal·lació de diversos missatges amb rodolí, com ara "Aquí, ni caca ni pipí", en aquells punts on s'ha detectat més incivisme, tenen l'objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de mantenir entre tots una ciutat més neta. Els rètols s’estan col·locant majoritàriament al nucli antic: places de Sant Pere, Sant Isidre, Sant Joan, Ribera, portals del Pont i del Castell i el carrer del Castell. Però també n’hi ha darrera l’Espai de la Gent Gran i en el pas subterrani del parc de l’Hort del Bisbe.

Aquesta acció s'emmarca dins la campanya "Cada cosa al seu lloc", el projecte treballat pel Consell d'Infants i Adolescents el curs passat.


Aquest mes és previst que se celebri la sessió plenària de constitució del Consell d’Infants i Adolescents d’aquest curs, amb la renovació dels representants de 3r i 5è. Aquest òrgan participatiu de l’Ajuntament de Solsona és integrat per vocals de tots els grups municipals i una vintena d’alumnes de 3r fins a 6è de primària de la ciutat elegits pels propis companys de classe. Cada curs materialitza un projecte.

Quan sapiguem quan s'emeten les imatges us ho farem saber!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar