Breaking News

28 d’octubre 2014

IMAGINEM UN NOU PATI: RECULL DE LES IDEES FET, ENTREM EN LA FASE DE COCREACIÓ!

Déu n'hi do!!

Sap greu haver tardat tant en fer-vos arribar el resum de les idees aportades però es que hi ha hagut tantes idees, dels nens i de les famílies, pensant en el pati somiat... Hem anat penjant tot el que ens ha arribat al blog Imaginem un nou pati. Veureu que algunes idees es van repetint, variant el material utilitzat per a realitzar-les i per això hem penjat les fotos amb major resolució per a que es puguin veure millor..

També hem col·locat un plafó a l'escola amb el recull d'idees per als patis, que són moltes... per a que les pugueu veure i valorar.

Dir-vos que fa uns dies, la "comissió dels patis" ( no sé quin nom posar-li) es va reunir per posar en comú les idees recollides i iniciar la Fase de cocreació, és a dir, valorar i dimensionar què, com i amb quins mitjans és poden dur a terme aquestes idees, condicionades evidentment pel pressupost que tenim.

Les idees giren principalment entorn dels eixos següents:

  • Fer una zona tranquil·la, o racons, on es pugui seure, per parlar, esmorzar, jugar...
  • Intentar fer una zona coberta a recer del sol i de la pluja, si és possible
  • Introduir elements de joc als patis a partir del reciclatge de materials, la utilització de materials naturals, etc...
També cal dir que l'AMPA preveu fer una molt important aportació en material per a l'escola i que amb el pressupost que quedi s'intentarà millorar el pati en la mesura que es pugui. L'objectiu és aconseguir millores amb el mínim de pressupost, tot un repte!

I finalment dir-vos que aquest projecte de cocreació dels patis no comença i acaba aquest curs, hi ha molta feina a fer i la intenció és anar fent com formiguetes...Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar