Breaking News

08 d’octubre 2014

EL BLOG D'ANGLÈS JA ESTÀ EN MARXA!

Ja teniu disponible el blog d'anglès ENGLISH CORNER clicant a la pestanya que trobareu al menú superior de la pàgina! Hi trobareu la primera activitat pensada per la Jackie i la Núria, que ens animen a participar-hi:

Què és l'ENGLISH CORNER?

Hem creat un petit espai dins del blog de l'AMPA, destinat principalment als nens i nenes de 4rt i 5è, però disponible per a tothom, que es diu English Corner. Hem volgut crear un lloc perquè els nens puguin començar a escoltar petites converses en anglès, fent servir frases i vocabulari quotidians. Els temes i el vocabulari seguiran més o menys les classes que es fan a l'escola però de vegades seran totalment independents. Serveix com un petit suport al seu aprenentatge, sense implicar massa temps ni pels nens ni per nosaltres. Així creiem que serà pràctic.


De moment, és bastant bàsic però la nostra intenció és anar afegint altres coses també, per construir un espai bastant interactiu on es farà servir sempre l'anglès sigui escrit, parlat o escoltat.

Estaria molt bé si des de casa, els pares i mares podeu animar a vostres fills i filles a escoltar aquestes converses i a participar en aquest espai.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar