Breaking News

08 de juny 2014

CURS 2013-2014: RESUM DE LA FESTA DE FINAL DE CURS

Què? Com esteu? Cansats? Segur! Però contents també!!

Avui hem celebrat la Festa de Final Curs, com cada any, i hem celebrat el II Concurs de Paelles del Vinyet!

Una bona colla d'esforçats pares i mares van muntar un munt de toldos i carpes el dissabte, per a que no quedéssim socarrats sota el sol que feia avui. I aquest matí, mentre els cuiners treballaven, hem passat l'estona fent tallers per a la canalla. Les mares de La Calaixera han preparat un munt de tallers i tallerets. N'hi havia per triar i remenar: pins, pilotes de malabars, punts de llibre, guardioles, taller d'esports, taller de maquillatge, manualitats amb taps de suro,... Els nens s'ho passat d'allò més bé!!

Els nens han dinat a la carpa que havíem muntat aquest any i, havent dinat, han arribat els escoltes de l'Agrupament Escolta Pare Claret per a fer-los jocs, mentre els pares gaudíem de les paelles i féiem el cafetó. 

Sembla que cada any surten més "paelleros", i és d'agraïr les ganes i el munt de gent que heu treballat fent el dinar per a un centenar llaaarg d'adults, i un altre centenar de nens i nenes! 

Aquest any han participat 10 paelles a concurs i fins i tot s'ha fet una "macropaella" per als nens que, no està de més dir-ho, estava boníssima! Hi havia paelles per a tots els gustos: de verdura, de marisc, de conill, d'arròs negre,... i totes genials!

Al final, el "jurat d'experts" ha valorat, bé o malament, com ha pogut, totes les paelles presentades. Val a dir que ha costat, que s'ha deliberat, que els jurats s'han resistit a tots els intents de suborn, i que al final han decidit que els premis de paelles eren els següents, concedint un premi especial:

1r Premi Especial: Paella per als nens i nenes
Gran equip de papes i mames que han fet una super-mega-paella pels nens i nenes

1r Premi "Paella d'Or"
Jurem que el fet que "el presi" formés part de l'equip no hi ha tingut res a veure!

2n Premi "Paella de Plata"
El Santana i l'arròs negre s'han fet amb el segon premi!

3r Premi "Paella de Bronze"
El Villero i el seu equip han aconseguit la tercera posició, disputadíssima!

Us deixem unes quantes fotos d'avui i us agrairem molt, moltíssim que ens feu arribar les vostres, per afegir-les al recull de fotos!!

Només dir-vos que MOLTES GRÀCIES a tots els que heu vingut, 
perquè ha estat un gran dia!!
L'any que ve, més i millor!!

2 comentaris:

  1. Va estar tot molt bé!
    Molt bé la carpa, els toldos, la zona de paelleros i les carpes per als tallers, que es van agrair molt en un dia amb una calor espaterrant!!
    Amb el munt de gent que erem, trobo que tot va anar de 10! Molt contenta!

    ResponElimina
  2. Afegint més fotografies, del Bep, al recull de fotos de la Festa!

    ResponElimina

Gràcies per comentar