Breaking News

23 de maig 2014

QUI NO DEMANA, PATEIX GANA - LA MARINA PER FI TINDRÀ ASCENSOR.

Foto: Llibert Teixidó
La Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament de Badalona han acordat avui en una reunió la construcció i el cofinançament d'un ascensor per a l'escola  Baldiri Reixac després de les protestes de les famílies

La Marina, de 5 anys i amb problemes de mobilitat, per a la que la seva família, l'AMPA, i el seu col·legi, el Baldiri Reixach de Badalona, reclamaven des de fa anys la instal·lació d'un ascensor perquè la menor pogués seguir amb normalitat el seu itinerari acadèmic, que el curs pròxim la portarà a fer primer de primària al pis superior de l'edifici de l'escola, per fi tindrà ascensor.

El centre està pendent d'una reforma global i això ha servit d'argument per endarrerir l'obra individual de l'ascensor. No obstant, no hi havia alternativa i finalment es buscarà una manera d'instal·lar-lo que no afecti la remodelació posterior. Una opció és que es faci a l'entrada. El cas és que una de les dues raons que tenen el col·legi en protesta sembla solucionat. L'altre és la línia de P-3 que el centre perdrà al setembre si Ensenyament no canvia d'opinió. I no sembla que ho faci.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar