Breaking News

25 d’abril 2014

EL CARRER DE L'ESCOLA NOVA PRÀCTICAMENT ACABAT

20 de juny de 2012
24 d'abril de 2014
Entre la primera i la segona imatge, del nou i flamant carrer d'en Francesc Ferrer i Guàrdia, han hagut de passar gairebé dos anys, exactament un any, 10 mesos i 4 dies, des que, amb tota la il·lusió, publicàvem que s'havien iniciat les obres del carrer que el Departament esgrimia com a condició ineludible per a fer la nova escola. 

Ara però, ja no hi ha excuses que valguin i el Departament ha anunciat la presentació del projecte de nova construcció de l'Escola El Vinyet per al proper dia 7 de maig, com ja sabeu. Hi ha molta curiositat i ganes de saber quin tipus de projecte es presentarà i quin és el calendari previst per a l'execució de les obres. 

El que tots si que sabem, i de primera mà, és que aconseguir l'escola que ens mereixem i que necessitem està sent un llarguíssim i esgotador procés que, fins a dia d'avui, dura ja 6 anys, 7 mesos i 13 dies. Ja hem iniciat 7 cursos entre els barracots i l'edifici "provisional", sense gimnàs, sense menjador adequat, sense moltes coses,... I ens han fet anar passant amb llargues, que ja s'han fet quilomètriques i infinites, igual que la paciència demostrada per les famílies de l'escola. Només cal dir que els nens que van començar a El Vinyet l'any 2007, d'aquí a dos cursos ja acaben la primària! 

Amb tot, l'anunci de la Junta de l'AMPA ens omple d'il·lusió i alegria. Hi ha moltes ganes de veure si tot tira endavant, sobretot tenint en compte que cada any més famílies opten per escollir la nostra escola per als seus fills, malgrat les mancances evidents de les instal·lacions de què disposem. Unes intal·lacions que, treballant-hi entre tots, hem aconseguit que esdevinguin prou acollidores per als nostres nens i nenes. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar