Breaking News

11 d’octubre 2013

16 D'OCTUBRE, ACTE DE SUPORT ALS DOCENTS DE LES ILLES BALEARS


El Casal Popular la Fura convoca, conjuntament amb col·lectius de professorat de la comarca i d'entitats, un acte de suport a Solsona a la Vaga Indefinida que els docents de Illes Balears per fer front a l'ofensiva espanyolitzadora i de desmantellament de l'educació pública que està fent el govern del PP.

L'acte, convocat el 16 d'octubre a les 7 de la tarda, a la Plaça de l'Ajuntament, consistirà en una xerrada i uns parlaments a la Plaça de l'Ajuntament on s'explicarà la situació dels docents de les Illes i perquè s'ha arribat a aquesta situació. Des de l'Assemblea de docents de les Illes, s'ha comunicat que es torna a les aules, però que no s'aturen les accions de protesta, sinó que persistiran.

La vaga de docents a les Illes Balears ha durat més de tres setmanes. Els mestres s’han oposat massivament al decret de trilingüisme impulsat per José Ramon Bauzá, conegut com el TIL (Tractament Integral de Llengües), que introdueix l’anglès com a tercera llengua vehicular i arracona el català a les escoles. I no només la revolució és a les aules, el 29 de setembre més de 80.000 persones es van manifestar a Palma contra la imposició d’aquest decret per part del govern de Bauzá.

Després de l'acte a la Plaça de l'Ajuntament, per contribuir a la caixa de resistència, es farà un sopar de canya-tapa al Casal Popular la Fura, els beneficis del qual s'enviaran als docents.

La seva vaga és la defensa també de la immersió lingüística de Catalunya, que també es veu amenaçada per la nova llei del ministre Wert, com també és la defensa d'una educació pública, catalana i de qualitat a tots els territoris dels Països Catalans, que es veu amenaçada per les polítiques de retallades dels respectius governs autonòmics. 

Intenteu fer arribar la convocatòria a quanta més gent millor, i els que treballeu en centres educatius ho feu arribar a les AMPA, intentant mobilitzar al màxim la comunitat educativa, tant mestres i professors, pares i mares com alumnes, perquè la seva lluita també és la nostra.

Salut!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar