Breaking News

15 de gener 2013

ANEM AL TEATRE? Programació infantil de Gener i Febrer


L’últim diumenge d’aquest mes, Solsona estrena la temporada d’espectacles infantils amb el musical Supercalifragilistik

La regidoria de Cultura porta al Teatre Comarcal un muntatge de Manresa Teatre Musical inspirat en la història de Mary Poppins, la mainadera més popular de l’imaginari col·lectiu de diverses generacions. Les entrades, al preu de vuit euros, es posen a la venda aquest dimecres, dia 16, a l’Oficina de Turisme del Solsonès. També se’n podrà comprar a taquilla a partir d’una hora abans de la funció.

Supercalifragilistik es representarà el dia 27 de gener les sis de la tarda al Teatre Comarcal (Vall Fred, 20). Més de 30 alumnes de l’escola d’arts escèniques Manresa Teatre Musical, dirigits per David Bacardit amb coreografies de Pablo Testa, pugen damunt l’escenari per fer reviure la història d’una mainadera que tot ho soluciona amb músic, màgia i una mica de sucre. Tots els temes de l’espectacle són cantats en català i en directe. 

El musical va ser l’últim projecte de final de curs d’aquesta escola professional de teatre musical i va estrenar-se al teatre Kursaal de Manresa l’estiu passat. Des d’aleshores, ha estat representat a diverses poblacions de la Catalunya central.

El segon espectacle infantil d’aquest any al Teatre Comarcal de Solsona serà El viatge del Petit Príncep, de la companyia Petit Bombay, el diumenge 24 de febrer a la mateixa hora. És un muntatge de titelles inspirat en l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry especialment recomanat al públic de 3 a 10 anys. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar