Breaking News

16 de novembre 2012

RECORDANT ELS INICIS...


Aquesta nit, donant voltes a una idea, he recuperat la primera entrada del Bloc de l'AMPA i m'he sorprés del fet que, tres anys després, podriem haver-la publicat exactament igual a data d'avui. Permeteu-me la llicència de demanar-vos que la rellegiu un altre cop, a tall personal.

No hem de perdre de vista que el nostre objectiu ha estat i ha de ser el d'aconseguir un espai digne per als nostres fills i filles, per a que puguin disposar de les millors instal·lacions en la mesura que sigui possible, però sembla que el Departament s'ha oblidat de que hi som, que la nostra petita escola està plena de nens i nenes, de rialles, de treball i d'il·lusió.

Cal que recordem que hem treballat tots molt en les idees i iniciatives que han sorgit de les assemblees de pares i mares i que ens hem de sentir orgullosos de la feina feta i de la que farem.

Em quedo amb aquesta frase, d'aquella primera entrada, "...des de l’inici hem intentat positivitzar la situació intentant millorar, en el que hem pogut, les instal·lacions on els nostres fills s’estan formant, fet que ens ha servit per crear vincles i cohesió entre els pares i mares de l’escola, sabent que tots estem en el mateix vaixell".


(cliqueu per llegir)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar