Breaking News

15 de novembre 2012

EXTRAESCOLAR DE SARDANES

Dibuix: Esteve Sances

Com ja sabreu, atès que ja s'ha notificat a les famílies, ha sorgit la possibilitat de fer una extraescolar de sardanes, sense cap cost addicional, i necessitem fer una estimació dels nens i nenes interessats en participar-hi.

Anys enrera ja s'havia fet un taller de sardanes els dissabtes al matí, amb força èxit, on hi van participar pares, mares i nens, i que va ser molt divertit. Ara però, es tracta d'una activitat destinada únicament als nens i nenes i cal valorar quina franja horària us és més còmoda.

Cal tenir en compte el següent respecte aquesta extraescolar:
  • L'activitat serà gratuïta.
  • Està pensada per al grup dels mitjans (1r, 2n i 3r). Tot i que creiem interessant valorar si els petits hi poden estar interessats (podríem mirar la possibilitat que els mes petits ho fessin com a tastet, tot i que per aquests no garantim que es pugui dur a terme).
  • Es farà al recinte escolar.
  • Els horaris es decidiran en funció de la demanda rebuda (per això necessitem que ens faciliteu el full adjunt, a la bústia fins el dia 16 de novembre).
  • És molt important parlar abans amb el nen/a, ja que són ells els que l'han de gaudir. L'activitat pot ser molt positiva si la canalla té ganes de participar-hi.
Aquí teniu el full de sol·licitud.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar