Breaking News

08 de setembre 2012

AJUTS DE MENJADOR I TRANSPORT 2012-2013


El Consell Comarcal del Solsonès properament aprovarà les Bases per a la concessió d’ajuts de menjador i/o transport escolar per aquest curs 2012-2013. Quan estiguin aprovades i s’obri la convocatòria per demanar aquests ajuts el Consell Comarcal ho comunicarà a les escoles.

Segons criteris del Departament d’Educació els alumnes han d’anar al centre escolar al qual estan vinculats segons el mapa, de no ser així, aquests no tindran dret a l’ajut de transport ni de menjador escolar.
Tindran dret a la gratuïtat del menjador i del transport escolar aquells alumnes que no tinguin oferta educativa al seu municipi.

Els alumnes que tenen oferta educativa al seu municipi i tenen una distància superior a 3 Km de casa al centre escolar, podran demanar un ajut de transport i de menjador que es concedirà en base a la renda i segons uns barems que vénen marcats pel Departament d’Ensenyament.

 Tot i no estar concedits els ajuts, el proper dimecres dia 12 de setembre, els alumnes podran utilitzar el servei de transport escolar col·lectiu (autobus) en les mateixes parades i horaris de sempre.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar