Breaking News

30 de març 2012

SETMANA ESPECIAL "ENS APROPEM A LA CULTURA" DEL 16 AL 23 D'ABRIL

Ens apropem a la penúltima Setmana Especial del curs 2011-2012, ENS APROPEM A LA CULTURA, vinculada a la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril.

SETMANA ESPECIAL:
Aquesta setmana no hi haurà espais; durant el matí els infants estaran a les seves respectives aules però a les tardes es distribuiran en 14 grups heterogenis de nens i nenes, de P3 fins a Segon de primària, acompanyats per d'un docent.

Per la tarda cada grup treballarà al voltant d'un poema, i realitzarà una escultura d'aquest, per tal de deixar-lo present i recitar-lo el matí de la Diada de Sant Jordi en una plaça concreta de Solsona. Es deixaran els treballs en 14 espais diferents de Solsona.

Pares i mares, avis i àvies, tiets i família tota, si teniu disponibilitat per anar a les tardes a l'escola per donar un cop de mà us podeu apuntar a la graella que hi ha a la porta de l'escola.

DIADA DE SANT JORDI:
Matí: Els nens i nenes deixaran els seus treballs a diferents places de Solsona i podran visitar les diferents parades de llibres.

Tarda: Es farà el Rodacontes de cada any. Si voleu anar a l'escola a explicar un conte als nens i nenes del Vinyet animeu-vos ja que es necessitaran 14 persones, una per grup.

A 2/4 de cinc de la tarda:  pares i mares de l'escola representaran una petita obra de teatre per a tots els infants.

A les cinc de la tarda: A la biblioteca de l'escola es farà el sorteig de la campanya "UN LLIBRE AMB TÚ". Us recordem que teniu fins el dia 13 d'abril per retornar els talonaris i donar els diners recaptats a la persona delegada del vostre grup-classe.

1 comentari:

  1. Omplim l'escola i Solsona de poesia:

    Engresqueu-vos i animeu-vos a participar, juntament amb un petit grupet de nens i la mestra a esculturitzar un poema.
    De 3 a 5 de la tarda i de dilluns a divendres ( del 16 al 20 ) es faran aquests tallers.

    I si us agrada explicar contes, el dia de Sant Jordi a la tarda també necessitem persones que ens en vinguin a explicar.

    A veure si entre tots i totes podem omplir la graella que tenim a l'entrada de l'escola abans de divendres!

    Som-hi!

    ResponElimina

Gràcies per comentar