Breaking News

25 de gener 2012

INICIATIVA DEMANA QUE ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT INCLOGUIN L'ESCOLA EL VINYET



El grup polític d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa ha presentat una esmena al pressupost d'Ensenyament per a que el Govern de la Generalitat, dins les previsions pressupostàries pel 2012, habiliti la partida necessària per a la construcció d’una nova escola a Solsona.

Entre les esmenes presentades pel grup parlamentari destaquen la petició de preveure la dotació econòmica necessària per construir altres centres educatius pendents com la Flama, Valladaura i l'IES Cal Gravat a Manresa; Collbaix i projecte de nou IES a Sant Joan de Vilatorrada, IES Serra i Noet a Berga  i El Vinyet a Solsona.

Cal recordar que dins el projecte de pressupostos 2012 redactat pel govern de CiU no hi ha cap partida per la construcció de l'escola El Vinyet.
D'altra banda, s'observa que la partida pressupostària que ha d'aportar Incasòl per al 2012 per a l'execució de les obres del carrer d'en Ferrer i Guàrdia, s'ha reduït exactament a la meitat sobre el previst l'any anterior (vegeu el full dels pressupostos 2011).
La realitat és que l'obra s'ha adjudicat per 428.000 € a finançar a parts iguals entre l'Ajuntament de Solsona i Incasòl i que aquest darrer a reduït la inversió a 112.697,42 €, aproximadament una quarta part del cost previst (vegeu el quadre resum per al 2012 publicat al Nació Solsona).
Com s'entén això??

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar