Breaking News

15 de desembre 2011

LA GENERALITAT ELABORA UN PLA PER SUBTITUIR ELS BARRACONS ESCOLARS

Font: Diari ARA

El departament d'Ensenyament de la Generalitat presentarà el 2012 un pla global de substitució del miler de barracons escolars existents a tot Catalunya, alguns dels quals funcionen des de fa més de deu anys.

Rigau ha indicat que el departament d'Ensenyament finalitza aquests dies l'inventari dels 1.057 barracons que hi ha a Catalunya i dels centres amb els quals existeix el compromís que passats dos anys han de ser substituïts per edificacions definitives.

La consellera ha reconegut que hi ha alguns centres que tenen, des de fa més de deu anys, els seus alumnes en barracons prefabricats.

"Les demografies estan canviant, s'ha frenat l'arribada d'immigrants i la crisi segur que també impacta", ha considerat la consellera, que ha afegit que aquest fet permetrà a la Generalitat "reordenar les prioritats" dels barracons.

A més, ha apuntat que el departament estudia també el mapa escolar fins als 18 anys, cosa que facilitarà la presentació d'un pla global de substitució dels barracons, en què s'estima que actualment cursen estudis uns 20.000 alumnes a tot Catalunya.

Reaccions:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar