Breaking News

21 de desembre 2011

AQUESTS MÒDULS SÓN UNA RUÏNA...


Aquesta darrera setmana abans de les vacances de Nadal, amb l'arribada del fred, arriben també els problemes... 

L'electricitat dels mòduls va i bé com si ens hagués posseït l'esperit de Poltergeist... aneu a saber que hi ha enterrat sota el camp de futbol sala on hi ha els mòduls!

I és que, amb el fred que ha fet aquests dies, si s'endollen els radiadors i a més s'engega la "taula calenta" per mantenir calentet el menjar del nens la instal·lació no pot amb tot i, apa! sense llum, i clar... tampoc és plan que ens passem als entrepans o que els nens hagin de fer les classes amb anorac.

Sort n'hi ha que això ja està en vies de solucionar-se, i esperem que després de vacances el "poltergeist" hagi desaparegut!

I avui... s'ha foradat el mòdul! Si, si, un F.O.D., un Forat d'Origen Desconegut ha sortit al terra del passadís entre els mòduls de P5 i Primer!!
 
Increïble! Sort que era petit, i que els responsables del mòdul han vingut de seguida a reparar-ho, però no deixa de ser una cosa raríssima, aquí teniu les fotografies del F.O.D.

Amb tot això i amb la font d'aigua que raja al carrer tot sovint, provinent de sota el mòdul, que apareix i desapareix com el Guadiana, anem arreglats.

A veure si els Reis d'Orient es porten bé i fan alguna cosa...


1 comentari:

  1. jajajaja, que fort això del FOD! És un mini forat però raro, raro. Ja hi devia ser d'abans,no?

    ResponElimina

Gràcies per comentar