Breaking News

25 de novembre 2011

LA FAPAC PRESENTA UNA I.L.P. PER MODIFICAR LA L.E.C. I RECUPERAR LA SISENA HORA


La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (Fapac) ha presentat aquest dijous al Parlament una petició per presentar una iniciativa legislativa popular (ILP) que equipari l'oferta educativa de totes les escoles que reben fons públics, i aconseguir així la restitució de la sisena hora en els centres públics.

La iniciativa, batejada "Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català", planteja el fet que la sisena hora s'ha mantingut en els centres concertats, i pretén modificar la Llei d'Educació de Catalunya (LEC) per tal d'"igualar les condicions d'escolarització" en el sistema educatiu català.

La Fapac ha insistit que la supressió de la sisena hora en els centres públics no és acceptable, ja que en tot cas hauria de suprimir-se també en els centres concertats.

"La sisena hora és una mesura clau per garantir l'equitat en el sistema educatiu", a més d'una eina útil per corregir els resultats acadèmics negatius, ha afegit l'entitat, que agrupa més de 2.000 associacions de mares i pares de Catalunya i representa 300.000 famílies.

La mesa del Parlament té ara 15 dies hàbils per admetre a tràmit la ILP. Si ho fa, s’obrirà un termini de 120 dies hàbils, prorrogables amb 60 més, perquè la Fapac reculli les 50.000 signatures mínimes necessàries perquè la ILP es debati i es voti a la cambra catalana.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar