Breaking News

17 d’octubre 2011

L'ESCOLA LA VALIRA DE LA SEU D'URGELL: UN CAS MOLT SIMILAR AL NOSTRE


L'AMPA de l'Escola La Valira de la Seu reivindica la construcció de l'edifici definitiu
Els pares i mares de l'escola es mobilitzen amb un únic propòsit: que la construcció de l'escola La Valira es contempli en els pressupostos de l'any 2012.


El primer curs que es va dur a terme a l'escola La Valira va ser el curs 2008/2009, en mòduls prefabricats, i a hores d'ara els nens encara van a l'escola en barracons a pesar de que la Generalitat va prometre que els mòduls prefabricats serien per a un màxim de dos anys i que l'escola estaria feta el curs 2010-11. La realitat és una altra i és que enguany no està ni tant sols inclosa en els pressupostos. És per aquest motiu que l'AMPA de l'escola La Valira, sota el lema "Volem l'escola que ens vau prometre" ha iniciat noves mobilitzacions amb l'objectiu d'aconseguir que la construcció de l'escola La Valira es contempli en els pressupostos del 2012.

En aquest sentit, pares i mares de l'escola han penjat aquest divendres (14/10/11) diverses pancartes per la ciutat, coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Ermengol aquest cap de setmana.

Aquesta no és la primera actuació que porten a terme des de l'AMPA de l'escola per reivindicar el que els van prometre. El passat cap de setmana alguns pares i mares ja van penjar algunes pancartes per la Seu. Des de l'AMPA ens expliquen que dissabte van tenir un primer contacte amb la consellera d’Educació, Irene Rigau, i li van fer arribar els seus neguits.

Des de l’AMPA manifesten que tot plegat té un únic propòsit i és que els pressupostos del 2012 contemplin la construcció de l’edifici definitu de l’escola La Valira.

Podeu trobar més informació al grup del facebook: Estem fins als cordons dels barracons.

8 comentaris:

  1. Nosaltres també volem l'escola que ens van prometre!!

    ResponElimina
  2. A nosaltres ens retallen i la Sra Irene Rigau dona 2,3 milions de euros a la concertada!!Clar dinerons per els seus butxacons!!!!Potser ja seria hora de posarnos en peu de guerra contra els politics i votar tots al partit mes petit,a veure que faran sense cap vot!!!

    ResponElimina
  3. El politicament incorrecte17 d’octubre del 2011, a les 22:33

    Tranquils, que a La Seu tenen l'Albert Batalla que és amiguet de la Rigau i segur que fan la seva escola abans que la vostra.

    ResponElimina
  4. Podem parlar i parlar però al vinyet ningú mou el cul, poder em de srotir i explicar la nostra siutació als mitjans de comunicació?? (o potser no ens interessa pq algu treballa a la'Ajuntaemtn o al Consell...), també el col·legi ens hauria d'informar en canvi d'això, hi ha un silenci administratiu... Sembla ser fins i tot jo inclosa que estem una mica adormits... pare i mares potser hauriem de moure'ns que el mes de setembre està aquí mateix parlant amb termes administatius i ningú fa res!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Anònim de les 10:54, segur que tu has anat a totes les reunions i assemblees convocades i a tots els actes reivindicatius i ets dels que pren la iniciativa, perquè sino no s'entén aquesta actitud teva. Crec que s'ha treballat i s'està treballant, i precisament sempre són els mateixos qui ho intenten.
    M'agradaria veure, si es convoca un acte, quantes famílies hi anirien; només cal veure la poca resposta a la visita del síndic i altres.
    És molt injust el que dius de treballadors de l'Ajuntament i el Consell, a sant de què? si precisament són dels que més veig que s'hi impliquen.
    Tens raó en què ens hem de moure, però tots a la una i no deixar la responsabilitat a uns pocs que acabaran ben cremats si la resta no responem!

    ResponElimina
  6. Anònim de les 10:54, els treballadors de l'Ajuntament i del Consell també tenim fills a l'escola i volem que tinguin una escola com cal. Som treballadors com tots els altres, i és més, moltes vegades intentem des de la nostra posició reclamar el que potser no ens pertocaria fer, però tenim tots un objectiu comú que és la nova escola, ara només falta que entre nosaltres ens fem això.

    ResponElimina
  7. Tots pensàvem que "gràcies" a l'amistat del nostre alcalde amb la Sra. Rigau aconseguiriem el nostre objectiu però ja veieu quina és la realitat: La nostra escola ha rebut la sentència de mort.

    http://www.324.cat/noticia/1475593/alturgell/Lescola-La-Valira-de-La-Seu-es-transformara-en-institut-per-la-baixada-dalumnes-de-primaria

    ResponElimina
  8. El que ha passat amb la vostra escola és una molt, molt mala notícia. Lamento molt aquesta decisió. Pel que fa a la nostra... el Departament no mou fitxa i manté el silenci.

    ResponElimina

Gràcies per comentar