Breaking News

15 de juny 2011

EL GOVERN NO PREVEU CONSTRUIR CAP NOU CENTRE ESCOLAR A LA CATALUNYA CENTRAL EL 2011

Reunió del Consell de Direcció de
 l'AdministracióTerritorial de la Generalitat.
Foto: Laura Busquets
Molt males notícies per al futur immediat de la nostra escola, si res no canvia, ja que, segons publica avui el diari digital Nació Solsona, el delegat del Govern a la Catalunya central, Jordi Moltó, va explicar ahir dimarts que la Generalitat no té previst construir cap nou centre escolar al territori aquest 2011.

Després de la reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat que ha tingut lloc a Vic sobre com afecten els ajustos pressupostaris a la Catalunya central, el delegat del Govern ha assenyalat que el departament més perjudicat és Territori i Sostenibilitat amb una retallada del 24%.
Moltó ha destacat que hi havia projectes per a noves escoles que el Govern anterior ja havia arribat a acords però que, amb el pressupost pel 2011, "no es podran tirar endavant ja que la capacitat inversora del Govern no ho permet". No obstant, Jordi Moltó ha volgut constatar que això no significa que es deixin de fer els projectes, "sinó que quedaran posposats de cara a propers exercicis".

Moltó ha afegit que aquelles escoles que tenen projectes "engegats" no es veuran afectades. Amb tot, el delegat ha destacat que "aquestes decisions no afectaran al dret a l'escolartització de cap nen o nena".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar