Breaking News

16 de març 2011

HEM PASSAT DE LES 10.000 VISITES AL BLOC!!!!










MOLTES GRÀCIES!

Més de 10.000 visites al bloc de l'AMPA, que es diu aviat i són una barbaritat de visites, s'han comptabilitzat des del mes de juny de 2010!! Estem molt i molt agraïts i ens sentim molt i molt honorats de que ens llegiu i dediqueu algun moment del dia  a passar pel nostre bloc, que també és el vostre!!!

Ens interessa oferir un espai de comunicació dinàmic i útil on les famílies puguin participar, i on les vostres aportacions són benvingudes, és per això que us fem la següent PROPOSTA:

Ens agradaria que tots col·laboréssiu a fer una mica més gran el bloc, fent-nos arribar les vostres opinions, aquells articles que heu trobat interessants relacionats amb la nostra línia d'escola, informacions que puguin ser d'interès per al conjunt de famílies o les cròniques de les vostres experiències amb els infants a l'escola.
Per exemple, el dia que el vostre fill/a va ser protagonista i vàreu preparar una activitat per als infants, o el dia que vàreu anar a explicar un conte a l'aula, o a l'espai de canguratge i la interrelació amb els infants va resultar ser tota una experiència.
Ens agradaria que compartíssiu aquests moments amb totes les famílies, a través d'aquest mitjà. Busquem corresponsals, pares i mares de tots els cursos, que vulguin narrar-nos aquests moments tan especials, si pot ser, amb alguna fotografia per a poder-ho veure.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar