Breaking News

10 de novembre 2010

PRESENTACIÓ NOVA JUNTA DE L'AMPA

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el passat dia 3 de novembre de 2010 es va dur a terme una assemblea ordinària de socis i sòcies de l’AMPA de l'Escola el Vinyet, per tal de desenvolupar els punts que figuraven en la convocatòria de la reunió.

En primer lloc, des de la junta de L’AMPA, volem agraïr a totes aquelles persones que, des de la constitució de la primera Junta i fins a l’actualitat, han contribuït amb el seu esforç, dedicació i compromís a consolidar un projecte del qual tots i totes en formem part.

La Junta actual de l’AMPA, amb membres de l’antiga i voluntarioses noves incorporacions, resta formada per la Judit Gisbert com a presidenta, la Neus Ramellat com a secretària, la Remei Bueno com a tresorera i els vocals Bep Capó, Eva Casals, Tate Colilles, Imma Montanyà, Anna Palau, Gemma Ribalta, Esteve Sances i Sergi Vàzquez, fins a la convocatòria d’eleccions prevista a finals d’aquest curs, al maig o juny.

Des de la junta de l’AMPA us informarem puntualment de tots aquells temes que poden ser del vostre interès, ja sigui per correu electrònic, via bloc, taulell d’anuncis i en suport paper per aquelles famílies que no disposen de mitjans telemàtics.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que a partir del dia 5 de novembre l’AMPA disposa de despatx propi, el qual està ubicat a la tercera planta de l’edifici de l’escola i romandrà obert els divendres de 15 a 16h.

Us agrairem que qualsevol proposta, iniciativa, pregunta, inquietud o reflexió, ens la feu arribar al correu electrònic de l’AMPA o bé la dipositeu a la bústia que trobareu a l’entrada del centre, amb la voluntat de propiciar l’existència d’espais i de mitjans d’interlocució reals i efectius en benefici de la col·lectivitat.
Us adjuntem un petit resum de  les principals novetats d'enguany pel que fa als diferents serveis de l'AMPA i alguns aspectes de funcionament en general.

LA JUNTA DE L’AMPA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar