Breaking News

27 d’octubre 2010

TEATRE PER ALS MÉS PETITS

Un muntatge de La Bleda obre la temporada d’espectacles infantils de Solsona
La regidoria de Cultura i Joventut programa números de qualitat i subvencionats a través de Cultura en Gira

Aquest diumenge, 31 d’octubre, a les 6 de la tarda, el muntatge Maduuuixes!, de La Bleda, estrena la temporada d’espectacles infantils del Teatre Comarcal de Solsona. El següent serà Karoli, l’home roda, el 28 de novembre. La regidoria de Cultura i Joventut, organitzadora d’aquesta oferta, continua apostant pel criteri de la diversitat de gèneres.

Maduuuixes! és un número de clown. La pallassa que el protagonitza planta una maduixa al seu hort perquè en neixin més i no se li acabin mai, moment a partir del qual descobreix que no és fàcil mantenir un hort. És recomanat al públic a partir de 3 anys. Les entrades valen 6 euros i es poden adquirir a taquilla.

De la mà de Karoli, l’home roda, la mainada solsonina podrà gaudir d’un espectacle de circ. El professor Karoli, en aquest cas, combina enginy amb la presentació d’andròmines amb rodes, monocicles alts amb cames i petites bicicletes, mitjançant les quals demostra la seva passió per les rodes. És un espectacle per a tots els públics. El preu de l’entrada és el mateix.

Entre final de gener i principi de febrer es programarà la tercera i darrera obra del Cicle d’Espectacles Infantils de la temporada. Enguany la programació s’acull a l’oferta de Cultura en Gira, una iniciativa de la Subdirecció General de Difusió Artística de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu reforçar l’activitat cultural dels municipis i garantir l’accés de la ciutadania de tot el territori a una oferta de qualitat. D’aquesta manera, l’Ajuntament té el suport econòmic de la Generalitat tot garantint un bon nivell dels muntatges.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar