Breaking News

16 de setembre 2010

HEM COMENÇAT UN NOU CURS!

Ja hi tornem a ser!
Hem deixat enrere les vacances, i els dies de platja i geladet, per tornar a la feina. El dilluns passat, com a inici, els alumnes van portar un record de les vacancetes per penjar-lo a l'entrada de l'escola, fent un collage col·lectiu amb un munt de fotos, petxines i altres detalls, penjant de la nova coberta que ha d'evitar que ens xopem, quan plou, passant d'un costat a l'altre.

Es veien els petits de P3, que ho trobaven tot nou, una mica espantats potser, per començar a l'escola dels "nens grans"; i els més grans que es retrobaven amb els amics. Hi havia rialles, nervis, algun plor...

Petits canvis
Aquest any tenim un nou mòdul, amb dues classes, per als nostres nens/es de 1r de Primària. Com passa el temps! També s'han arranjat dues estances polivalents, que hauran de servir per a moltes coses, a la darrera planta de l'edifici, per a millorar les condicions actuals de l'escola, tenint en compte que el nombre d'alumnes va augmentant any rere any i no es disposen d'espais adequats de gimnàs i esbarjo.

 

També s'utilitzarà, com a espai de joc per als nostres nens/es, la pista de tennis adjacent als mòduls de P5 i Primer, atès que el sorral ja va quedant petit.
Amb tot, cal mirar amb optimisme el curs que hem començat i continuar treballant per poder fer realitat el que més desitgem, el més aviat possible... la nostra nova escola!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar