Breaking News

04 de setembre 2012

LA RETROBADA


Famílies,

Recordeu que el dijous dia 6 de 12 a 14h podeu passar per l’escola a conèixer la classe del vostre fill o filla, el mestre o la mestra que l’acompanyarà al llarg del curs, a saludar a l’equip de gestió, a portar el material,…

En fi, que ben aviadet ens retrobem i si per aquelles coses no podeu venir recordeu:

Inici de curs: dimecres 12 de setembre. Ens trobarem a les 9h del matí al pati dels petits amb una bonica planta i un desig per aquest nou curs que encetem amb il·lusió

Ja ho sabeu, a l'escola ens espera un munt de genteta que ja estan posant-ho tot apunt per al dia 12 de setembre!
 
Per si us heu despistat amb la documentació de l'AMPA, si us voleu donar de baixa o d'alta d'algun servei de l'AMPA, si heu canviat de domicili o si us voleu fer socis, ara és el moment!
Només cal que consulteu la pàgina de models, formularis i autoritzacions d'aquí al bloc i us imprimiu el document que necessiteu. També en trobareu de penjats al taulell d'anuncis de l'escola.
 
Només com a recordatori:
  • Cal que els fulls estiguin tots signats i que es deixin a la bústia de l'AMPA atès que no es tramitaran per correu electrònic.
  • Els pares de P3 cal que entreguin els cinc fulls emplenats i signats; el d'administració de medicaments només si és necessari.
  • La resta de famílies, si hi ha cap canvi respecte l'any anterior: adreça postal, telèfons de contacte, domiciliació bancària, alta o baixa d'algun servei...  empleneu el full corresponent.
 
Moltes gràcies, ens veiem aviat!
 
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar