Breaking News

08 de desembre 2010

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Benvolgudes famílies,

El diumenge 12 de desembre ja és aquí mateix! És el dia que celebrem la nostra xocolatada solidària amb La Marató de TV3, i us encoratgem a participar-hi activament. Hem penjat un cartell a l'escola per tal que us hi apunteu, i així tenir una previsió aproximada dels assistents.

Estem preparant un matí, que esperem us agradi, on aprendrem, ens ho passarem bé i esmorzarem plegats:

· A les 10:30 h esteu tots "convocats" al mòdul de menjador de l'escola, on es repartirà la xocolata desfeta i els pertinents talls de coca, que no poden faltar!

· Després, el doctor Campus, al que li agraïm moltíssim que hagi accedit a la nostra petició, ens oferirà una xerrada informativa sobre el tema de La Marató d'aquest any, les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

· Tot seguit començarà la gimcana "POSA'T A PROVA" on hi podeu participar tant els grans com els petits, en equips formats segons l'edat dels participants. La intenció és passar-ho bé realitzant les diferents proves i, alhora, prendre consciència de les dificultats amb que es troben les persones amb alguna discapacitat sensorial o funcional. 

Us animem a participar, serà divertit i és per una bona causa!

I el més important, a partir d'aquest dijous i durant tota la setmana vinent, a la porta de l'escola es col·locarà una guardiola per a la recollida de donatius per a La Marató.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar