Breaking News

01 d’abril 2017

MERITXELL RUIZ I DAVID RODRÍGUEZ CELEBREN L’INICI AQUEST ANY DE LES OBRES DE L’ESCOLA EL VINYET

Estimats vinyetaires, ara sembla que va de debò!!

Tant l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, com la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, han manifestat aquest matí la seva satisfacció per l’inici de les obres de la reivindicada escola El Vinyet, previst per a l’estiu. Ho han fet en la rebuda institucional a l’Ajuntament solsoní de la consellera, que avui és a la ciutat amb motiu de la celebració, a la Sala Polivalent, de l’onzena Jornada de mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya. 


David Rodríguez ha traslladat a la titular d’Ensenyament “la molt bona interlocució” del consistori amb els Serveis Territorials del Departament a la Catalunya central, encapçalats per Antoni Massegú, també present en aquest acte. Així mateix, l’alcalde ha avançat que l’Ajuntament està estudiant destinar en un futur les instal·lacions municipals que actualment ocupen l’escola El Vinyet a altres usos també educatius per al municipi. 

Meritxell Ruiz ha aprofitat aquesta ocasió per fer “un reconeixement a tots els docents que dediquen el millor de si a l’educació dels infants i joves”, així com a l’Ajuntament per la seva col•laboració. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar