Breaking News

23 de gener 2017

TENIU GANES D'ACTUAR A L'OBRA DE SANT JORDI?


Aquest abril de 2017 serà el desè Sant Jordi que als pares i mares de l'escola ens agafa la vena de l'actuació, ens empassem la vergonya, i ens calcem la disfressa que ens toqui per tal de fer passar una bona estona als nostres nens. Es tracta d'una obra que representem exclusivament per a ells.

És molt gratificant veure com de bé s'ho passen i com es recorden any rere any de les obres que els hem anat representant. Ens hem equivocat, hem improvisat, ens ha agafat alguna vegada una mica el riure, però anem insistint cada any. Hi posem tota la il·lusió i el dia de l'estrena sempre ens ho hem passat tant bé, que els nervis que passem queden completament oblidats quan veiem com ho agraeixen els nens. Vam començar fent petites obres que assajàvem el mateix dia, una estona abans de representar-la, però ens vam anar liant, ens vam anar liant, i mireu on passem ara!

Tot i que encara falta una "mica" per Sant Jordi i que abans encara hem de celebrar Carnaval, no ens podem aguantar i ja tenim ganes de començar a trobar-nos per formar un grup de pares i mares per preparar l'obra de teatre d'enguany pels alumnes de la nostra escola. 

A més aquest any estarem de celebració! L'obra de Sant Jordi celebra el seu desè aniversari!


A les famílies que us heu incorporat aquest any a l'escola també us animem a col·laborar-hi. És una obra només per als nens, l'entrada d'espectadors que no siguin els nens, professors i monitores no està permesa, per tant no cal patir per la vergonya, ja que als nens els encanta i s'ho passen d'allò més bé!

La primera reunió serà el proper dijous 2 de febrer a les 21.00 h al Crisami. Si esteu interessats a col.laborar és important que vingueu. Un cop passat Carnaval començarem els assajos, als que els actors hauran de comprometre's a venir.

Animeu-vos que ens ho passarem d'allò més bé!!

1 comentari:

Gràcies per comentar