Breaking News

06 de juny 2016

LA CLASSE DEL CINEMA ESTRENA LA SEVA PEL·LÍCULA AL CINE PARÍS!

Dijous passat, la classe del Cinema va convidar a tots els alumnes del Vinyet a l'estrena de la seva pel·lícula "Quin Desastre!" al Cine París. Pares i familiars dels alumnes de la classe també van poder assistir-hi, mitjançant les invitacions que es van assignar a cada nen. La pel·lícula ha estat el resultat final d'un projecte que els ha fet treballar de valent, i que els ha animat a perdre la vergonya. Estaven tots tan contents i il·lusionats que segurament el dia abans els va costar d'agafar el son!

L'estrena va ser tot un èxit, no va faltar cap detall: "fotocol", crispetes, presentadors.... Després de "Quin Desastre!" vam poder veure el curtmetratge "De 29 a 5" que la classe del Cinema ha presentat al concurs Participa Méliès i el making of de la pel·lícula amb les preses falses de les escenes, que ens van ensenyar la feinada que hi ha al darrera d'aquest projecte!

Va ser fantàstic i hem de felicitar a la classe del Cinema per aquest projecte tan elaborat i sobretot al Rubén per la feinada que hi ha tingut! I donar les gràcies al Cine París per la seva col·laboració deixant fer l'estrena de la pel·lícula a les seves instal·lacions!

Va ser una tarda especial per a tota l'escola!

Enllaç a la notícia al Nació Solsona
Recull de Fotos de Nació Solsona

1 comentari:

Gràcies per comentar