Breaking News

19 de març 2016

CAMP D'APRENENTATGE 2016: QUART I ÚLTIM DIA!


Ahir a la nit el Dj Rubenxu ens va fer una sessió de ball extraordinària. Quan tothom ja dormia, la Lilit va fer de les seves... uns quants gargots en les carones dels cansats infants. Avui ens despertem amb ganes de més diversió i la preocupació de qui ha estat l'autor d'aquests dibuixos. Recollim habitacions, esmorzem i comença l'activitat...


Què podrem trobar al bosc que ens doni pistes sobre els animals? Petjades, plomes, pèl, troncs polits, ... són rastres que ens ajuden a esbrinar el bestiari dels boscos del Berguedà.
També portem un herbari per identificar les fulles, un Gps i unes brúixoles que ens ajudaran en la nostra aventura per la muntanya. 

Mica en mica seguirem les pistes de la Lilit i l'ajudarem a resoldre els seus enigmes.


I fins aquí el relat d'aquesta estada de 4 dies on cada infant s'ha posat a prova a sí mateix perquè s'han hagut d'espavilar per moltes coses i practicar l'ànima verdadera de l'amistat, l'esforç, la paciència, l'emoció i la llibertat amb responsabilitat.

Hi ha tot un món ocult de complicitats i emocions meravelloses que són un territori privat dels infants que hem de saber respectar pel bé de la seva dignitat personal.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar