Breaking News

12 de gener 2016

LA CLASSE DEL CINEMA DEL GRUP DE MITJANS PARTICIPA EN UN CONCURS DE CURTMETRATGES! ELS AJUDEM?

Grup de Mitjans El Vinyet
La Classe del Cinema (Mitjans B) de l'escola ha estat treballant molt aquest trimestre passat per elaborar un curtmetratge per al concurs Participa Méliès, en homenatge a l'inventor dels efectes especials Georges Méliès.

Els voleu ajudar votant el seu curtmetratge al concurs Participa Meliès?

Només cal que entreu a la secció vídeos i seleccioneu el vídeo "De 29 a 5" i voteu. Cal que introduïu el vostre correu electrònic i la pàgina us reenviarà un correu per tal de confirmar el vostre vot, aquest sistema garanteix que només s'enviï un vot per a cada correu electrònic.

Aquest és l'enllaç al vídeo "De 29 a 5" a la pàgina del concurs:


Entreu i voteu, que no costa res!!

Us deixem el vídeo, que també està penjat al Youtube, on si els hi poseu un like també us ho agrairan!!



DE 29 A 5 (Classe del Cinema, Escola El Vinyet, Solsona)

1r-2n-3r · ESCOLA EL VINYET (SOLSONA)
Esteu estressat/des? Doncs entreu al laboratori del científic i ho solucionarà!
Els infants del Grup de Mitjans B (la classe del Cinema) han realitzat aquest curtmetratge en homenatge a l'inventor dels efectes especials, Georges Méliès. GAUDIU-LO!

Participants:
Classe del cinema: BIEL J, NIL, DANIEL, TAIS, CARLA, ALBA T, FERRAN, MOISÈS, ALBA R, BIEL S, MIQUEL, GUIU, YOUSRA, DÈLIA, GERARD, PAULA,ORIOL, JANA, LAIA, ANDREU, ABDELLAH i RUBÉN (tutor). També han participat: SISCO (mestre) i GOKU (bulldog francès).

1 comentari:

  1. Moltes felicitats!! M'ha encantat! És molt xulo i els nens estan moooolt contents del seu treball! Rubén, vaya currada!!

    ResponElimina

Gràcies per comentar