Breaking News

17 de novembre 2015

EL CONSELL D’INFANTS DE SOLSONA CELEBRA EL PLE DE CONSTITUCIÓ


Ahir a la tarda l’Ajuntament de Solsona va acollir el Ple constituent del Consell d’Infants i Adolescents per al curs 2015-2016, presidit per l’alcalde, David Rodríguez. Se n’han renovat els representants de tercer i cinquè de primària, així com els de tots els grups municipals. 

Integren aquest òrgan participatiu una vintena d’alumnes de tercer a sisè de totes les escoles de Solsona elegits pels propis companys de classe. 

Ahir es van presentar cadascun dels integrants del CIAS i es van posar damunt la taula les primeres propostes per treballar aquest curs consensuades prèviament a les aules. Els nous vocals polítics són Ramon Xandri (ERC), Isabel Pérez (CiU), Òscar Garcia (CUP) i Yasmina Valderrama (PSC).


L'escola El Vinyet hi és representada per l'Ada Santos, la Berta Vàzquez, la Paula Santaulària, l'Axum Simon i l'Arnau Cervilla.

El Consell d’Infants es reunirà com a mínim tres vegades l’any i acabarà materialitzant un projecte. El 30 de novembre es preveu convocar una sessió extraordinària per acabar de recollir propostes i valorar-ne la seva viabilitat.


Entre les darreres iniciatives d’aquest òrgan creat el 2011, hi ha hagut el replantejament del Web dels Infants de Solsona, que es presentarà properament; una campanya de sensibilització sobre la neteja viària i el civisme; la inauguració d’un rellotge públic a la plaça del Camp i l’habilitació de 120 places d’aparcament per a bicicletes. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar