Breaking News

07 d’octubre 2015

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L'AMPA CURS 2015-2016


En l'assemblea de socis de l'Ampa del passat 30 de setembre, entre moltes altres coses, es va fer la renovació parcial de la junta de l'Ampa, que aquest any també implicava el canvi de president!

Deixen la junta, que ja els tocava, la Tate Colilles, la Míryam Jounou i la Glòria Domínguez. I en Bep Capó, que ha estat president de l'Ampa els darrers quatre anys, entrega el relleu a en Joan Cardona.

La Junta, a partir d'ara, restarà formada per en Joan Cardona, com a president, l'Alícia Torrent com a secretària, la Susi Castro com a tresorera, i la Míriam Pique, la Gemma Casals, la Pilar Oriola, la Mercè Sant i la Míriam Garcia, com a vocals. I s'incorporen aquest curs a l'aventura: en Rafel Rodell, amb el càrrec de vicepresident, la Rita Duarte, en Jordi Angrill i l'Anna Grau. Molta sort i encerts a tots!! I que la feina us sigui lleu!


No podem oblidar-nos d'agrair la feina dels que pleguen, per la seva gran dedicació i implicació durant els anys que han estat a la Junta. És ben veritat que heu fet una feina excepcional, sempre pensant en el millor per als nostres fills i per l'escola en la que estem. Ens heu ensenyat una vegada i una altra que allò de voler és poder és veritat, i que el valor de l'esforç i del treball ben fet sempre té la seva recompensa. Heu estat uns grans companys de viatge!

Junta de traspàs
També podem afirmar, i no ens equivocarem, que totes les famílies del Vinyet ens estimem molt l'escola, malgrat no tenir el millor edifici ni les millors instal·lacions. Ens hi impliquem perquè volem, perquè en tenim ganes i ens ve de gust fer-ho. L'emplenem de vida cada dia entre tots, amb els nostres fills inquiets, amb els nostres mestres il·lusionats, amb les activitats que fem els uns i els altres, per a grans i petits, amb les nostres reunions interminables, amb l'obra de Sant Jordi que ens fa riure a tots, amb les nostres tertúlies a la porta de l'escola, ideant i construint andròmines per a millorar l'espai de l'escola, i moltes coses més,... I que duri! Que el temps que els nostres nens passin a infantil i primària sigui també per a nosaltres un aprenentatge i una experiència inoblidable!

Moltes gràcies a tots!

1 comentari:

  1. Gracies a tots ha estat una feinada pero feta a gust.
    Segur que s'han fet coses be i altres malament pero sempre amb la millor intencio.
    Endevant i anims nova junta.
    Tate

    ResponElimina

Gràcies per comentar