Breaking News

17 de juny 2015

TANCAMENT I VALORACIONS EXTRAESCOLARS 2015


Us deixem les valoracions dels nostres responsables de les extraescolars dutes a terme durant aquest curs.

Gràcies Susanna, Joan, Marta i Raquel, Montse i Marta

Club dels Petits Lectors:
Aquests dilluns hem finalitzat el Club de Petits Lectors del Vinyet. 
Durant aquest trimestre ens hem endinsat en el món màgic dels contes populars, com "Els músics viatgers", "El patufet" o "La caputxeta vermella". A partir d'ells, hem imaginat i creat titelles, personatges, actuacions teatrals i moltes més obres d'art, que ens han ajudat a augmentar la motivació per la lectura.

Dins de l'immens món dels contes, també hem passat estones molt especials on els membres del Club de Petits Lectors del Vinyet han  pogut compartir els seus contes.

Els contes són una eina màgica que ens ha ajudat a interioritzar continguts, ampliar el llenguatge, aprofundir en els valors, estimular la imaginació i la creativitat, treballar la comprensió oral i fomentar la concentració i l'escolta activa.

Des del Club de Petits Lectors del Vinyet  no podríem acabar aquest escrit sense dir-vos:
Catacric-catacrac conte acabat!

Marta/ Raquel

Petits Xefs:
Aquest any els Petits Xefs del Vinyet han treballat molt, ja que han fet receptes d'allò més variades: hem fet pastissets i altres dolços, però també hem fet molts plats amb verdura, ous, llegum, pasta, fruita, etc...

Ara, això si, si hi ha un ingredient estrella i que a tots els hi encanta treballar aquest és la xocolata!!

I una altra cosa, i és que encara que sembli estrany, fins i tot amb la tasca de rentar plats i coberts, eixugar, netejar la taula etc... sho han passat bé! i també han après que no s'hi val a embrutar-ho tot,... perquè després s'ha de rentar!

Aaaah... si coneixes algun Petit Xef demana-li que et faci el tronc de xocolata, te'n lleparàs els dits!!!

Susanna

Escacs:
L'activitat extraescolar d'escacs, que ha ofert per primera vegada l'escola, ha superat les expectatives previstes tan en participació, nivell assolit, com l'interès mostrat pels nens en aquest difícil joc.

Dels 20 alumnes incrits inicialment 17 d'ells han acabat el curs; les baixes han estat dels més petits dels dos grups, degudes principalment a la diferència d'edat que no per desinterès o manca de motivació. Amb l'ampa hem parlat d'introduir més grups el proper curs per pal·liar aquest inconvenient i també per augmentar el nombre de places.

Puc confirmar que, en la meva llarga experiència com a monitor, es tracta de la millor promoció que he tingut tan pel que fa al grup dels grans com el dels petits; la sorprenent actuació en el campionat Comarcal va ser una mostra evident de la capacitat i aptituts d'aquests nens i nenes.

Esperem que mantinguin la mateixa linia en un futur per tal d'anar progressant adecuadament i perquè no, veure'ls jugant al club d'escacs Elefant de Solsona en breu!

A reveure,

MC Joan Figueras

Anglès:
Què bonic és descobrir que en sabem més del què ens pensàvem, que, de vegades, podem posar nom a allò que un altre company no li acaba de trobar; de vegades ens passa a nosaltres, de vegades és el company el que ens ajuda i gràcies a ell sabem com és diu “això” en anglès.

Vam començar jugant i cantant amb els “colours”, vam explicar el conte del Collin Colours, gràcies a aquest conte, a més dels colors, també vam conèixer alguns animals; vam continuar amb els números: amb cançons marxoses –disco numbers song-, d’altres més “didàctiques”- ten in a bed- i pintant els “funnynumbers”, a part de pronunciar-ne el nom, també ens vam atrevir a escriure’ls; hem jugat al memory (associant “numbers” i “colours” amb la paraula que els defineix en anglès, és a dir, traslladant-nos del so a la grafia) i també hem fet activitats entorn a les parts del cos (crosword, bingo, monster drawing, etc.). Aquest és un resum, a grans trets, del que han estat les nostres sessions d’anglès. Ha estat molt agradable poder compartir aquesta estona d’activitats de tot tipus entorn a les quals ens intentàvem comunicar amb aquesta llengua: l’anglès. Aprofitar l'espontaneïtat del grup i anar-nos encaminant cap a aquelles propostes que semblava que més els podien cridar l'atenció ha estat el que ha donat dinamisme a l'activitat i ha fet que ens passés, gairebé sense ni adonar-nos-en. Ja hem arribat a final de curs!!!

I wish you a good summer!!!! I'm sure you'll have the oportunity to practise your English wherever you go!

Montse / Marta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar