Breaking News

14 d’abril 2015

AJUTS DE MENJADOR I TRANSPORT PER AL CURS 2015/2016


Us informem que ja s'ha obert el termini per presentar les sol·licituds pels ajuts de menjador i transport escolar per al curs 2015/2016.

El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el dia 30 de maig (aquest any s'ha avançat)

Per la seva tramitació us heu d'adreçar a l'escola. (adjuntem els impresos per tal que us els pugueu descarregar)

Les línies d'ajut són les següents:

MENJADOR: 

1. Els ajuts de menjador obligatori van adreçats a aquells alumnes de primària i secundària que s’han de desplaçar obligatòriament perquè no tenen oferta educativa al seu municipi. En aquests supòsits el menjador serà gratuït.

2. Els ajuts de menjador no obligatori: Es posen a disposició d’aquells alumnes que resideixen al municipi on està ubicat al centre escolar. Valoració segons renda familiar. Es poden sol.licitar per raons dedistància geogràfica (tenen una distància major a 3 km del domicili al centre escolar) i/o socioecònòmiques.

TRANSPORT

1. Els ajuts de transport obligatori es dirigeixen a aquells alumnes que no tenen oferta educativa al seu municipi i per tant s’han de desplaçar de forma obligada. Aquells alumnes que tenen una parada propera de transport escolar poden fer ús del servei de transport escolar col·lectiu que ofereix el Consell Comarcal de forma gratuïta.Per aquells alumnes que no tinguin cap parada propera de transport escolar se’ls pagarà el viatge d’anada i tornada segons els preu que proposa el Departament d’Ensenyament.

2. Els ajuts de transport no obligatori van destinats a aquells alumnes escolaritzats al mateix municipi de la seva residència però que es trobin a una distància de més de 3 km del centre educatiu. Pels alumnes que sol·licitin el transport escolar col·lectiu (perquè tenen una parada propera) la quantitat que hauran de satisfer és de 1,5 € alumne/dia; el 2n germà, 1 € alumne/dia, i a partir del 3r germà, 0,5 €/dia. Pel que fa als ajuts individuals (l’alumne resideix en un lloc sense parada propera del transport escolar i té més de 3 km des del domicili fins al centre escolar) es calcularan d’acord amb els barems marcats pel Departament d’Ensenyament.

3. Els ajuts de transport post-obligatori incumbeixen a aquells alumnes escolaritzats al Solsonès que estudien un ensenyament post-obligatori i que si volen poden usar el servei de transport escolar, sempre i quan hi hagi places lliures. El preu del servei serà reduït a 1,5 € alumne/dia; el 2n germà, 1 € alumne/dia, i a partir del 3r germà, 0,5 €/dia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar