Breaking News

02 de febrer 2015

INCLOSA UNA ESMENA EN FAVOR DE L'ESCOLA EL VINYET ALS PRESSUPOSTOS 2015!


En relació a l'article amb les esmenes presentades per diferents formacions polítiques als pressupostos de la Generalitat en favor de l'Escola El Vinyet, us comuniquem que el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya, núm. 485, de 28 de gener, del Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015, inclou una de les esmenes presentades, de manera que el punt 8 de la Disposició addicional 14 "Projectes i construcció d’edificis de centres educatius" del Projecte de llei diu textualment el següent:

"El Departament d’Ensenyament, d’acord amb les disponibilitats pressupostàries per al 2015, ha de licitar el projecte executiu de l’escola El Vinyet a Solsona."

Què vol dir això? Doncs entenem que vol dir que el Departament disposarà de finançament i farà un concurs per a la redacció del projecte executiu del centre, a partir del projecte bàsic que se'ns va presentar el maig passat. El concurs públic ha de buscar tècnics que redactin la part executiva del projecte, és a dir, la necessària per a la seva construcció: càlcul i plànols d'estructura i fonaments, de les instal·lacions elèctriques, d'aigua, de calefacció, plànols de fusteria, etc... i que elaborin els amidaments i el pressupost detallat de les obres de l'edifici de l'escola. És posar números reals al disseny.

A partir d'aquí caldrà disposar d'una partida pressupostària que inclogui el preu de la construcció de l'escola establert al projecte executiu i fer un concurs públic obert a les empreses constructores per a la seva construcció.

En qualsevol cas, és una molt bona notícia! A veure si la cosa s'accelera d'una vegada, que ja va tocant!!

2 comentaris:

  1. passet a passet.... una gran notícia!!!
    Felicitats Vinyetaires :-) :-)

    ResponElimina
  2. El ple no podrà aprovar demà les lleis de pressupostos i d'acompanyament perquè el PPC les porta a Garanties Estatutàries:
    http://www.parlament.cat/web/actualitat/noticies?p_id=163745300

    ResponElimina

Gràcies per comentar