Breaking News

12 de gener 2015

RECOLLIDA DEL PREMI DEL PESSEBRE 2014

Foto de grup dels guanyadors del concurs de pessebres. Aj. Solsona
Divendres passat a les set de la tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament de Solsona, es va fer l'entrega dels premis dels concursos de Nadal 2014.

Una representació d'alumnes del Vinyet van acompanyar la Teresa a recollir el premi pel pessebre d'enguany, que era molt original i imaginatiu, basat en el projecte de llum i ombra que s'està treballant a l'escola en tots els grups.

Representants de l'Escola El Vinyet
Es van lliurar 10 guardons de 50 euros cadascun per als particulars i les entitats que han estat seleccionats en el Concurs de Pessebres; un de 150 euros per a l’obra guanyadora del Concurs de Postals de Nadal, i tres premis que sumaven 350 euros per als millors muntatges participants al Concurs d’Aparadors. 

El jurat del Concurs de Pessebres, constituït per representants del Centre d’Estudis Lacetans, ha considerat les millors composicions nadalenques les de Marc Pujals; Ton i Tate Casserras; Toni i Unai Rodríguez; el Centre Sanitari; l’Escola Setelsis; l’Escola El Vinyet; l’Ampa d’Els Petits Gegants; el Sol del Solsonès; el Club Estel del Solsonès i el Club Patinatge Solsonès. Els aparadors més ben valorats han estat els d’El Ninot de Paper, amb el primer premi; Cal Jaumet del Forn, amb el segon, i Naps i Cols, amb el tercer. Finalment, l’artista local Ton Casserras ha recollit el premi per al Concurs de Postals de Nadal. 

MOLTES FELICITATS A TOTS!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar