Breaking News

10 de desembre 2014

RALLY FOTOGRÀFIC A L'ESCOLA

Us convidem a fer un rally fotogràfic a l'escola!

Consisteix en que els pares i mares entrem per un dia a les aules a tirar fotos al grup de mitjans i grans, amb l'objectiu de tenir un arxiu fotogràfic de qualitat per l'edició de la revista que estem preparant des de l'Ampa i per disposar al centre de bones imatges que reflecteixin la línia d'escola de la millor manera possible.

- Quan?
Dimecres 10 i dilluns 15 de desembre 
(podeu escollir venir un dia o els dos, matí o tarda).

- Inscripció:
Entreu al Formulari
Cada participant farà un recull de la seva col·lecció d'imatges digitals i de forma opcional podrà participar a la exposició/concurs fotogràfic.

- Bases: 
1. Per participar, s'aportarà una col·lecció d'un màxim de 40 imatges per autor/a realitzades en B/N o color en suport digital (DVD, CD, pendrive, enllaços a carpetes internet... dropbox, drive, picassa, flickr...) ja editades i en format JPG/TIFF/PNG. La resolució mínima per cada fotografía en format digital per la col·lecció serà d'un mínim de 10 megapíxels amb una resolució de 300 ppp (tamanys orientatius de les imatges en píxels; de 3873x2582 en 3:2 o 3652x2739 en 4:3), per tal de poder disposar d'imatges que es puguin imprimir amb qualitat en tamany A4. L'entrega de la col·lecció és obligatòria per a tots els participants. La col·lecció es podrà deixar al despatx de direcció o a la bústia de l'Ampa en un sobre tancat indicant el nom de l'autor/a i un títol/lema per al conjunt d'imatges. Si es fa l'entrega de la col·lecció per mitjà d'un enllaç a internet es farà a través del correu electrònic de l'Ampa indicant a l'assumpte Col·lecció Imatges Vinyet.

2. Cada autor/a podrà presentar una còpia de les seves 5 millors obres en paper fotogràfic de 20x30 cm muntades en cartolina negre i paspartu de 2 cm per fer una exposició de les mateixes (aquesta part de les bases és totalment opcional per qui hi vulgui participar). Les fotografies es deixaran al despatx de direcció en un sobre tancat indicant un pseudònim (nom fictici), el nom real de l'autor/a i un títol per cada una de les 5 obres.

3. Per la valoració de les obres exposades, es designarà un jurat compost per 5 alumnes, 3 mestres, un membre de l'equip directiu i un membre de la junta de l'Ampa.

4. L'autor/a cedirà el dret de reproducció de les seves fotografies a l'escola i l'Ampa sense renunciar a l'autoria de les mateixes que continuarà sent seva i per les quals se'n esmentarà el nom i cognom en els usos que se'n facin.

- Termini de presentació fotografies: 
Tant el recull de les col·leccions digitals com les obres en paper fotogràfic s'entregaran com a màxim fins al dia 12 de Gener 2015.

- Premis:
Tots els participants rebran un obsequi i els tres primers classificats rebran un lot de productes locals.

Us animem a participar !!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar