Breaking News

03 de desembre 2014

ÈXIT EN LA JORNADA DE TREBALL A L'ESCOLA D'AQUEST DISSABTE!

Aquest dissabte passat, malgrat la pluja i el vent, un munt de gent va venir a l'escola disposada a treballar. Hi varem coincidir la comissió de patis i la calaixera amb una bona representació de mestres i families voluntarioses.

Repintant els bancs del racó dels secrets

La idea era unificar en una jornada diferents objectius:
La Calaixera va organitzar una jornada de treball destinada a la creació de material manipulable per als nens de l'escola: lletres Montessori, fitxes de botànica, etc... La comissió de patis tenia l'objectiu de fer una jornada de replanteig sobre el terreny, com a pas imprescindible per al projecte definitiu de millora dels patis i, per part de l'equip docent, es va treballar en el manteniment d'elements interiors de l'escola atès que el mal temps no deixava treballar a l'exterior.
En principi també estava previst recol·locar la tanca de fusta a la segona pista, però ja hi haurà més dies, i ja farà més sol!

Fent lletres Montessori "en sèrie"
Fent fitxes de botànica
Comissió de patis ordenant idees
Fa goig i és un gran orgull comptar amb aquest munt de persones implicades amb i per a l'escola! De veritat, és una passada!

El grup que conforma la comissió de patis va dedicar el matí a replantejar sobre el terreny els elements proposats, i podem dir que va ser un matí molt i molt profitós que va resultar de gran ajuda per a posar en ordre les idees i fer un gran pas endavant en aquest projecte de millora de patis. 

No cal dir que el projecte definitiu, que es presentarà a l'escola i la junta de l'AMPA, amb qui es té un contacte continu ja que també assisteixen a les reunions que s'han fet fins ara, es presentarà també a les famílies. 

Necessitarem la vostra col·laboració per dur-lo a terme, però no hi ha cap dubte que la tindrem, com sempre!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar