Breaking News

19 de novembre 2014

TALLER DE FABRICACIÓ DE MATERIALS PER A L'ESCOLA (LA CALAIXERA)

Benvolgudes famílies, 
PER AQUEST PROPER DISSABTE AL MATÍ, La Calaixera ens ha fet arribar la següent proposta:

TALLER DE FABRICACIÓ DE MATERIALS 
En aquest inici de curs l’escola ha comptat amb el suport de la Valle, i en les diferents xerrades adreçades a les famílies (grup de petits, mitjans i grans), i concretament en la presentació dels materials, ja va quedar palesa la importància d'aquests, perquè esdevenen un suport bàsic en l’aprenentatge dels nostres fills i filles. 
És per aquest motiu que es va parlar amb la Valle i l’Ana Vázquez, cap d’estudis de l’escola, per tal d’elaborar una relació de materials necessaris pel centre, que es podrien preparar amb el suport de les famílies ja que cal recordar que el seu cost de compra molt elevat. 
Davant d’això, i per tal de continuar amb la línia de treball i de col·laboració amb el centre encetada en els cursos anteriors, us proposem trobar-nos el dissabte 22 de Novembre a les 10:30 h a l’escola. 
Per poder repartir i organitzar les diferents tasques que cal dur a terme, us podeu apuntar clicant en el següent enllaç, o sinó us podeu apuntar a la graella que trobareu penjada a l'escola.  
ENLLAÇ PER APUNTAR-SE
Les tasques que caldrà dur a terme van adreçades bàsicament als adults, per aquest motiu si teniu previst venir acompanyats dels vostres fills i filles, us agrairíem que ens ho anotéssiu a la inscripció, ja que en funció del nombre de nens i nenes inscrits es pot pensar dur a terme alguna activitat complementària dirigida a ells.
Moltes gràcies!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar