Breaking News

20 de novembre 2014

AQUEST DIVENDRES US ESPEREM A L'HORA DEL CONTE EN ANGLÈS!

Ja sabeu que, a iniciativa d’alguns pares de l’escola, es vol fomentar l’ús i la comprensió de l’anglès a l'escola i que, a part de l'English Corner, ja s'ha començat amb l'activitat d'explicar contes tots els divendres de 14:35 a 15:00 a l’escola. 

Us demanem que recordeu als vostres fills i filles que, si volen, poden gaudir d'aquesta estona tranquil·la i divertida escoltant el conte que s'ha preparat per a aquesta setmana:

GEORGE AND THE DRAGON by Christopher Wormell

"Lluny, molt lluny, en una profunda vall de les altes muntanyes, en una fosca cova hi vivia un poderós drac. Era una criatura increïble i aterridora, terroritzava exèrcits sencers, destruïa castells, arrasava els boscos i segrestava princeses. Però aquest poderós drac tenia un profund i fosc secret..."

I... fins aquí! La resta, en anglès, demà a l'escola!!

Demà al migdia descobrirem la veritat sobre Jordi i el drac, tal i com va passar, sense roses ni romanços, això si, amb un llibre meravellosament escrit i il·lustrat per en Christopher Wormell (Regne Unit 1955), un tros d'artista que per sort ha posat la seva obra a l'abast de qui millor la sap apreciar i gaudir: moltes gràcies Chris!!! 

Us esperem a la biblioteca a les 14:35h!! 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar