Breaking News

31 d’octubre 2014

MOLTA SORT VALLE EN AQUESTA NOVA ETAPA!

Avui és l'últim dia que hem tingut la Valle a l'escola. Marxa a Florida per iniciar una nova aventura que la farà crèixer encara més (d'alt no cal, ja està bé així) i aprendre moltíssimes coses. És una gran oportunitat i és un ara o mai, i s'ha de ser molt valenta per fer-ho!

Sortida al Castellvell - Juny 2011

La Valle va venir al Vinyet quan els nostres cinquens actuals feien P5 i va fer de tutora i d'especialista de música per després passar a ser coordinadora de primària. És una ànima especial la Valle, diria que tothom ho subscriuria això, d'aquelles mestres a les que els veus la vocació i que s'entusiasmen amb el que fan perquè s'ho creuen de veritat. 

Colònies a Coma-ruga - Juny 2010

El darrer any al Vinyet va decidir que necessitava formar-se, que en volia més i va marxar tot un curs a Bèrgam per a aprendre més coses de Montessori, coses que després quan ha tornat no ha dubtat a compartir amb tots nosaltres fent formació de mestres i famílies, ensenyant-nos diferents maneres de treballar, explicant-nos els materials,... esprement al màxim aquests dos primers mesos d'inici de curs. 

Valle, realment hem de donar-te les gràcies per la teva dedicació i per donar-nos inspiració. 
Ara marxes a l'altra banda del món,... potser podria servir per fer un projecte això, no? 
En avió triguem unes 8 hores?..., mmm..., a veure..., allà és de nit?..., és de dia?..., haurem de fer una maqueta de la terra, amb un mini avionet..., ja ho estic veient!
Ja veiem projectes i idees per tot arreu!

Moltíssima sort Valle, et trobarem a faltar!!
Estarem en contacte!!

Tallers amb les famílies - octubre 2014

1 comentari:

Gràcies per comentar