Breaking News

19 de maig 2014

UN DIA A JUGA-LA

Des del gener d’aquest any l’entitat Juga-la, que es dedica a crear espais de joc des de la mirada de l’educació viva, està oferint una activitat extraescolar a l’escola.

Amb aquest temps de vida s’ha anat consolidant un grupet de nens i nenes que cada dimarts arriben amb moltes ganes de jugar, sentir, experimentar i viure dues horetes plegats un munt d’experiències.

Setmana rere setmana tenim l’oportunitat de viure moments especials de joc, instants de creixement dels infants que venen a Juga-la!

Les trobades ens permeten anar-nos coneixent i observar què tenen ganes de fer, en quin moment estan i què necessiten que preparem per a que el joc “de ser” entri en acció.

Preparem les sales en ambients de joc on elles i ells decideixen moure’s segons les ganes que tenen aquella tarda, amb múltiples propostes, oportunitats i, també, límits.

Ens trobem, deixem cosetes i berenar i comença l’aventura! 

Visitem temples plens de passadissos,
estructures on hi dormen rat-penats,
els llocs precisos per a guardar tots els gegants de carnaval,
barques que permeten fer salts,
lluites amb feres gegants,
pintures que ens permeten trobar monstres terrorífics,
amagatalls per a observar,
reptes penjants,
temps per estar,
històries fascinants,
materials per idear,

mirades per conèixer a l’altre...

Tot això és el que ens anem regalant durant l’estona que compartim i, arribat el final, ens ajuntem tots i totes: nenes i nens i famílies i, un conte ‘màgic’ fa que tanquem el dia per la setmana vinent tornant-nos a trobar. 

Si teniu ganes de conèixer i viure l’activitat d’aprop us convidem a passar una estona amb Juga-la. També obrim la possibilitat que els infants puguin venir algun dia de forma esporàdica, amb previ avís al telèfon 685698240 (Anna).

1 comentari:

Gràcies per comentar