Breaking News

20 de maig 2014

APUNTA'T A LA FESTA DE FINAL DE CURS!


Benvolgudes famílies, 
Ja us podeu inscriure a la festa de fi de curs, que serà el dia 8 de juny, a l'escola trobareu els llistats per poder apuntar-vos a:

  • DINAR (cal pagar a secretaria)
  • TASQUES (tallers, muntar taules, muntar i desmuntar carpa, amanides...)
  • CONCURS DE PAELLES
El preu del dinar serà: 5 € adults i 2,5 € infants.


ACTIVITATS I HORARIS DE LA FESTA

11.00h Ens trobem a la deixalleria per gaudir de l'inflable més gran de l'agència de residus de Catalunya POP DEL RECICLATGE.
11.30h Ens trobem a l'escola per començar els TALLERS INFANTILS i les paelles.
13.30h DINAR nens/es
Tot seguit dinarem els pares/mares i els nens gaudiran de les ACTIVITATS que els prepararà l'Agrupament Escola Pare Claret de Solsona.


CONCURS DE PAELLES D'ARRÒS


Després de la bona acollida que va tenir l'any passat, enguany tornem a organitzar el concurs de paelles d'arròs. Cal que es muntin diferents grups, organitzats per un cuiner, que actuarà com a responsable per fer una paella per un mínim de 20 comensals. El cuiner serà l'encarregat d'organitzar amb el seu grup tots els elements que facin falta per fer la paella. Cada grup s'encarregarà de portar tot el seu material (paella, fogó i bombona, ingredients...) i vetllarà per deixar el seu espai de cuina tal i com el trobi el dia de la festa (net i polit). Per tal de coordinar els grups, també trobareu una graella per apuntar-se on caldrà indicar el nom del cuiner organitzador o del grup. L'Ampa es farà càrrec de les despeses dels ingredients i properament us enviarem els establiments on els podeu anar a comprar.

Cal que us apunteu abans del dia 30 de maig (tant els assistents com els grups de paelles). És molt important per poder organitzar al detall el dia de la festa i sobretot el dinar.


Animeu-vos!!!

1 comentari:

Gràcies per comentar