Breaking News

10 d’abril 2014

2014 - JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA: INSCRIPCIÓ FINS EL 14 D'ABRIL

Participants JEEC 2013
El dia 26 d’abril al matí hi ha la prova d’atletisme dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es celebra a Arbeca.

L'any passat va ser el primer any que els alumnes del Vinyet van poder participar-hi, i van ser tota una experiència per a ells. Crònica de la participació de l'any 2013.

Hi poden participar els nens i nenes de l’escola nascuts els anys 2004 i 2005, i les proves són: 60 metres velocitat i una altra a escollir entre salt de llargada i llançament de pes (si un infant vol participar a la prova de salt de llargada o bé de llançament de pes i no vol participar a la de velocitat no hi ha cap problema).

És una activitat gratuïta i només cal dur roba esportiva i l’entrepà per esmorzar i dinar.

A 3/4 de 8 se sortirà de l’estació d’autobusos de Solsona i hi haurà un o dos pares responsables d’acompanyar-los durant el viatge i la resta del dia.

A 2/4 de 10 s’inicien les proves d’atletisme, que duraran fins a la 13:00, hora del lliurament de premis; després es menjarà alguna cosa abans de tornar cap a Solsona i l’hora prevista d’arribada serà entre les 15:00h i les 16:00h.

Per fer les inscripcions cal omplir el formulari que adjuntem i retornar-lo a l’escola abans del dilluns 14 d’abril (aquest inclòs)

És imprescindible que tots els camps estiguin degudament omplerts, ja que en cas contrari el Consell Esportiu no acceptarà la inscripció del nen/a. A l’escola podreu trobar també formularis en blanc per omplir-los allà.

Què són els Jocs Esportius Escolars de Catalunya?


Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya. 

Els jocs estan dirigits als esportistes en edat escolar de Catalunya. Les edats s'estructuren en categories, que estan relacionades amb els cicles d'educació.

Pels consells esportius el més important és aconseguir la màxima participació d'esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques, i que aquests gaudeixin sempre d'unes activitats confeccionades amb criteris lúdics i formatius.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar